2013-11-20 02:03:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ráférne a lelkére egy kis változatosság

Napi horoszkóp november 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója a Jupiterrel álló jó konstellációban: a nagy tervek ma biztosan megállják a helyüket. A kollégái előtt is bebizonyíthatja, hogy méltán van abban a pozícióban, amiben. A megfontolt döntések ideje jött el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma mintha a kávé és cigarettaszüneteket jobban élvezné, mint a munkát. Ez talán még természetes is lenne, de sajnos kezd az előbbi javára billenni a mérleg. Ha túl feltűnővé válik a lebzselése, az azzal járhat, hogy feddést kap a főnökétől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön jótét lélek, ma is kéretlenül is felajánlja a segítségét valakinek. A jó szándéka nem fog célt téveszteni, szívesen, örömmel veszik a segítségét. És amit ma ad, azt a közeljövőben meg is hálálhatják. Jó tett helyébe jót várj!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szüksége lesz a határozott fellépésre, ha meg akarja védeni magát a munkahelyén. Egyesek talán nagyravágyónak, sőt egyenesen nagyképűnek találhatják önt. Mutassa meg, hogy a büszkesége korántsem alaptalan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem jó mindig a titkok tudójának lenni. Ma is, észre sem veszi, és kifecseg valami információt, amit jobb lett volna megtartani magának. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozhatja ugyanis egy barátját, vagy akár saját magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Több figyelmet kellene fordítania a szeretteire, családjára. Valakit nagyon elhanyagol, vagy túlságosan és igazságtalanul bánt. A belátásra, és a megbocsátásra kitűnően alkalmas nap lehet ez a mai. Legyenek újra barátok!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól teszi, ha a függőben levő pénzügyeit ma rendezi, a kifizetetlen számlákat fizeti és az adósságokat behajtja. A nagyvonalúsága már-már túlmegy minden mértéken. Ha így folytatja, borul a családi kassza. Ma még nem késő ezt meggátolni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma elmélyült és alapos munkálkodásba foghat. A legjobban teszi, ha otthon dolgozik, vagy valamiképp szeparálja magát a kollégáitól. Precízségre és összpontosításra lesz szüksége, ha tökéletesen akarja ellátni a feladatát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön nagyszerűen el tudja hitetni a külvilággal azt, amit szeretne. Mindenkinek olyannak mutatja magát, amiről úgy véli, hogy a legjobban be tud vágódni az illetőnél. A színészeknek ez munkaköri kötelességük. Ám a kedvesét ezzel összezavarja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy régebbi tevékenységének mára érhet be a gyümölcse. Ha jól dolgozott, akkor minden jóra számíthat. Ha azonban elhanyagolta a kötelességét, vagy valamiben ferdén tevékenykedett, akkor sajnos borulhatnak a tervei.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ráférne a lelkére egy kis változatosság. A mai estéjére betervezhet egy kis görbe utat, vagy összehívhat otthonába egy kisebb társaságot. Egy közös meccsnézés, vagy pletykálkodás a barátnőkkel is üdítő szórakozás lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon egy váratlan látogató toppanhat be az otthonába. Elsőre talán nem is örül neki, annyira zavarba jön a jelenlététől. Mégse akarja rövid úton elküldeni az illetőt. Fontos információkat tudhat meg tőle, ha beszédbe elegyednek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: